برگزاری سری دوم کارگاه آموزش مهارت های زندگی دانشجویی

۱۱ آذر ۱۳۹۳ | ۱۲:۴۲ کد : ۳۴۴۵ اخبار دانشگاه
مسئول مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان از برگزاری سری دوم کارگاه آموزش مهارت های زندگی ویژه دانشجویان ورودی خبر داد.

مسئول مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان از برگزاری سری دوم کارگاه آموزش مهارت های زندگی ویژه دانشجویان ورودی خبر داد.

سیدحسین حسینی اظهار داشت: این کارگاه با هدف آشنا سازی دانشجویان ورودی 93 با مهارت های مورد نیاز زندگی تحصیلی برگزار گردید.

وی افزود: در این کارگاه مهارت های خودآگاهی، ارتباط و روابط بین فردی، مدیریت استرس ، حل مسئله و تصمیم گیری، کنترل خشم و مدیریت زمان و مهارت های مطالعه موفق به شرکت کنندگان آموزش داده شد.

وی با اشاره به اینکه دانشجویان شرکت کننده باید بتوانند در وهله اول با خودشناسی روابط بین فردی رضایت بخشی با دیگران داشته باشند خاطر نشان کرد: در برخورد با استرس و فشارهای زندگی تحصیلی از شیوه های مقابله کارآمد استفاده نمایند، در موقعیت های حل مسئله و تصمیم گیری بتوانند به شیوه صحیح عمل نمایند، خشم و پرخاشگری خود را در موقعیت های خشم برانگیز به درستی مدیریت کنند و نهایتاً با فراگیری روش های مدیرت زمان و آموزش مهارت های مطالعه در امور درسی و تحصیلی به موفقیت نائل شوند.

لازم به ذکر است بیش از 300 نفر که نتوانسته بودند در مرحله اول شرکت نمایند در این جلسه حضور داشتند.