عضو هیات علمی دانشگاه کاشان معاون سیاسی فرمانداری کاشان شد

۱۰ آذر ۱۳۹۳ | ۱۲:۴۲ کد : ۳۴۴۴ اخبار دانشگاه
دکتر حمید رضا مومنیان عضو هیات علمی دانشگاه کاشان با حکم استاندار اصفهان به عنوان معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری کاشان منصوب شد.
عضو هیات علمی دانشگاه کاشان معاون سیاسی فرمانداری کاشان شد

استاندار اصفهان در بخشی از این حکم افزوده است: بنا به پیشنهاد معاون محترم استاندار و فرماندار کاشان جنابعالی را به سمت معاونت سیاسی اجتماعی فرمانداری کاشان منصوب می نمایم.

دکتر رسول زرگرپور در این حکم ابراز امیدواری کرده است: با استعانت از خداوند متعال و پیروی از ائمه ی اطهار علیهم السلام و رهنمود های امام خمینی(ره) و توصیه های مقام معظم رهبری و نصب عین قرار دادن تقوا؛ تمام توان خویش را در اجرای وظایف، دستورالعمل ها و مقررات منطبق با برنامه های دولت تدبیر و امید و در راستای بسط امید و نشاط در جامعه به کار بسته و در جهت خدمتگذاری به مردم ، به توفیقات ارزشمندی نائل آیید.

حمید رضا مومنیان قبل از این سمت ،ریاست دانشگاه غیر انتفاعی سینا، مشاور رئیس مرکز ملی فرش ایران، ریاست پژوهشکده فرش دانشگاه کاشان و دبیر کانون هماهنگی دانش و صنعت فرش در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری را در کارنامه ی خود دارد، وی تحصیل کرده رشته فرش و مدرس دانشگاه کاشان است.

گفتنی است پیش از این هادی اکبری به عنوان معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری کاشان بود.