نشست معاون و مدیر دانشجویی با سرگروه خوابگاهها

۱۰ آذر ۱۳۹۳ | ۱۲:۴۱ کد : ۳۴۴۳ اخبار دانشگاه
مدیر امور دانشجویی دانشگاه کاشان از نشستی صمیمی با سر گروه خوابگاههای دانشجویی این دانشگاه خبر داد.

مدیر امور دانشجویی دانشگاه کاشان از نشستی صمیمی  مدیران حوزه معاونت دانشجویی  با سر گروه خوابگاه های دانشجویی این دانشگاه خبر داد.

جواد نخی افزود: در این نشست حدود 350 نفر از  سرگروه خوابگاه های خواهران و برادران به بیان و بررسی مشکلات و نقطه نظراتی در خصوص ارائه راهکارها در جهت کاهش مشکلات خوابگاه ها پرداختند.

وی با بیان اینکه همکاری کلیه دانشجویان ساکن در خوابگاه جهت پیشبرد امور مورد انتظار است اظهار داشت: هدف اصلی این نشست ها مشارکت دانشجویان در اداره خوابگاه هاست.

وی خاطر نشان کرد: این نشست ها به طور متداول در راستای هم اندیشی و تعامل پویا و سازنده با دانشجویان دانشگاه ادامه خواهد داشت.

مدیر امور دانشجویی دانشگاه کاشان به اسکان حدود سه هزار نفر دانشجو در خوابگاههای این دانشگاه اشاره کرد و افزود: با توجه به دوری دانشجویان غیربومی از محیط های خانوادگی، برنامه های مشاورههای فرهنگی نیز در جلوگیری از بروز برخی مشکلات  اجتماعی نقش مفید و موثری دارد.

در این دیدارها معاون دانشجویی، مدیر تربیت بدنی، مدیر مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان و مدیر صندوق رفاه دانشجویی نیز حضور داشتند.