دانش آموختگی نخستین دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری پردیس دانشگاهی

۱۰ آذر ۱۳۹۳ | ۱۲:۴۱ کد : ۳۴۴۱ اخبار دانشگاه
رئیس پردیس دانشگاهی دانشگاه کاشان گفت: اولین دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد معماری پردیس از پایان نامه خود با عنوان "اقامتگاه کودکان بی سرپرست در قمصر با رویکرد به طبیعت" دفاع نمود.

دکتر داریوش دیدبان اظهار داشت: این پایان نامه توسط دانشجو اسماء خامه چیان به راهنمایی دکتر جواد دیواندری و مشاوره دکتر احمد دانائی نیا و دکتر فریبرز صدیق ارفعی طی مدت یکسال به پایان رسید.

در حال حاضر تعداد 55 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد معماری در پردیس دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

پردیس دانشگاهی دانشگاه کاشان به پشتوانه نزدیک 40 سال سابقه مؤثر در آموزش و پژوهش دانشگاه کاشان و در چارچوب برنامه پنجم توسعه کشور و همچنین چشم انداز 1404 دانشگاه در زمینه دسترسی به فرصت ‌های آموزشی و پژوهشی ومشارکت در استقرار جامعه دانش بنیان و با هدف پاسخگویی به تقاضای داوطلبان ایرانی و غیر ایرانی، بر اساس مصوبه هیات امنای دانشگاه‌های منطقه اصفهان و مجوز شورای گسترش وزارت علوم، راه اندازی شده و درمقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته و دکترا دانشجو می پذیرد.