نشست کمیته بانوان خیر ستاد توسعه دانشگاه کاشان

۰۳ آذر ۱۳۹۳ | ۱۲:۳۹ کد : ۳۴۲۹ اخبار دانشگاه
رئیس دانشگاه کاشان در نشست کمیته بانوان خیر ستاد توسعه این دانشگاه، از بانوان خیر ستاد توسعه دانشگاه قدردانی کرد و گفت: تشکیل این کمیته کار بزرگی است که آثار و برکات آن را در آینده شاهد خواهیم بود.

دکتر عباس زراعت، نقش بانوان را در ترویج فرهنگ وقف حایز اهمیت دانست و اظهار داشت: در گذر تاریخ نیز اثبات شده بانوان همیشه در کارهای خیر پیشگام بوده‌اند و زمانی که به زندگی خیرین بزرگ نگاه می شود نشان می دهد که بانوان نقش بسزایی در هدایت و همراهی سنت حسنه وقف داشته اند.

وی ابراز امیدواری کرد: تا با تشکیل این کمیته سنت حسنه وقف در بین آحاد بانوان نهادینه شود و آینده درخشانی داشته باشد.

وی به برگزاری سمیناری با موضوع وقف در سال گذشته در این دانشگاه اشاره کرد و افزود: قرار است بطور مستمر این موضوع پیگیری و  امسال دومین سمینار وقف را برگزار نمائیم.

رئیس دانشگاه کاشان با اشاره به اینکه حدود 70 درصد دانشجویان این دانشگاه دختر هستند خاطر نشان کرد: باید توجه خاصی به این قشر شود و به جاست از این پتانسیل بانوان نیکوکار برای رفع نیازها و حل مشکلات دختران دانشجو استفاده شود.