برگزاری سری اول کارگاه آموزش مهارت های زندگی دانشجویی

۰۳ آذر ۱۳۹۳ | ۱۲:۳۹ کد : ۳۴۲۷ اخبار دانشگاه
مرحله اول کارگاه آموزش مهارت های زندگی دانشجویی ویژه دانشجویان ورودی 93 در سالن اجتماعات علامه فیض برگزار شد.

مرحله اول کارگاه آموزش مهارت های زندگی دانشجویی ویژه دانشجویان ورودی 93 در سالن اجتماعات علامه فیض برگزار شد.

رئیس مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان هدف از برگزاری این کارگاه را توانمند سازی روانی - اجتماعی و تحصیلی دانشجویان ذکر کرد.

سید حسین حسینی افزود: در این کارگاه مهارت های خودآگاهی، ارتباط و روابط بین فردی، مدیریت استرس، کنترل خشم و مدیریت زمان و مهارت های مطالعه موفق به شرکت کنندگان آموزش داده شد.

لازم به ذکر است مرحله دوم این کارگاه روز پنج شنبه مورخه 93/9/6 از ساعت 8 تا 16 در تالار آزادی دانشگاه برگزار خواهد شد.

این مرحله مخصوص آندسته از دانشجویان ورودی93 خواهد بود که موفق به شرکت در مرحله اول نشده اند.