رئیس دانشگاه کاشان: بسیج باید به عنوان بازوی دانشگاه باشد

۰۲ آذر ۱۳۹۳ | ۱۲:۳۸ کد : ۳۴۲۶ اخبار دانشگاه
رئیس دانشگاه کاشان فلسفه وجودی دانشگاه را انسان سازی ذکر کرد و گفت: بسیج باید بازوی دانشگاه باشد.

دکتر عباس زراعت در دیدار اعضای شورای بسیج کارکنان دانشگاه  اظهار داشت: وجود یک بسیج توانمند می تواند در دانشگاه الگو باشد و همراهی و تعامل بین کارمند و دانشجو و استادان را می افزاید.

وی افزود: اگر بشود دانشگاه و مدیریت دانشگاه را مدیریت بسیجی کنیم مانند زمان جنگ که فعالیت برای خدا بود و بحث مادی نداشت بسیار مفید است و باعث افزایش کارایی می شود.

وی با بیان اینکه اگر اساتید کارهای علمی را خوب انجام دهند اعتلا و ارزش برای بسیج است خاطر نشان کرد: در زمان جنگ دفاع هدف بوده و در حال حاضر تلاش برای استقلال و اعتلای علمی کشور هدف است.

وی اظهار داشت: در یک مجموعه وقتی بحث شایعه، تهمت و دروغ باشد بسیج می تواند نقش بسزایی در آرامش مجموعه داشته باشد.

رئیس دانشگاه کاشان با بیان اینکه ارزشهای اصلی بسیج مغفول است افزود: فردی که عضو بسیج می شود  اگر بتوانند در راستای اهداف نظام جمهوری اسلامی خوب عمل کنند،  اعتلای بسیج را موجب می شوند.

دکتر زراعت با اشاره به اینکه، شورای بسیج باید فرصت ها را شناسایی و برنامه ارائه دهد خاطر نشان کرد: بسیج کارمندی و اساتید نباید خود را جدا از هم بدانند.

رئیس دانشگاه کاشان حفظ و کرامت بسیج را لازم دانست و افزود: نباید کسانی وارد بسیج شوند که به ارزشها لطمه بزنند.

دکتر زراعت اظهار داشت: فرهنگ بسیجی بایستی در همه برنامه های آموزشی، فرهنگی و پژوهشی دانشگاه حضور داشته باشد.

وی افزود: فعالیت حلقه های صالحین با توجه به کارکردی که دارد می تواند در همین راستا کمک دانشگاه و مدیریت باشد.