برگزاری جلسه هم اندیشی اساتید و تودیع و معارفه دبیر هم اندیشی

۲۸ آبان ۱۳۹۳ | ۱۲:۳۸ کد : ۳۴۲۱ اخبار دانشگاه
جلسه هم اندیشی اساتید دانشگاه کاشان با موضوع" راهکارهای ارتقای سطح فرهنگی جلسات هم اندیشی" برگزار شد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان در این نشست بررسی و تصویب طرح ها و برنامه های پیشنهادی دفتر هم اندیشی دانشگاه،تصویب اولویت های موضوعی نشستهای هم اندیشی جهت برگزاری در  دانشگاه، طراحی و برنامه ریزی جهت استفاده از ظرفیت علمی کارشناسی استادان جهت تصمیم سازی برای سطوح مختلف در مدیریت کشور را از جمله وظایف شورای هم اندیشی استادان دانشگاه ذکر کرد.

حجت الاسلام روحانی اظهار داشت: سیاستگذاری،  برنامه ریزی و حمایت از ایفای نقش تربیتی استادان، طراحی و برنامه ریزی فعالیت های فرهنگی و معرفتی ویژه استادان، ایجاد تمهیدات و حمایت از برگزاری کرسی های آزاد اندیشی نقد و مناظره، پیگیری و اجرای مصوبات و سیاستهای دبیرخانه مرکزی، نظارت و ارزیابی فعالیت های دفتر هم اندیشی استادان دانشگاه، بررسی و تصویب برنامه و بودجه سالیانه پیشنهادی دفتر هم اندیشی از دیگر وظایف این شوراست.

وی اعضاء شورای هم اندیشی استادان دانشگاه را رئیس دانشگاه، مسوول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه (رئیس شورا)، معاون فرهنگی دانشگاه، یکی از معاونین آموزشی یا پژوهشی به انتخاب رئیس دانشگاه، مسوول بسیج اساتید، دبیر شورای هم اندیشی (به پیشنهاد مسوول نهاد و انتخاب توسط شورای هم اندیشی) و سه تن از اعضاء هیات علمی به پیشنهاد دبیر و تائید اکثریت اعضاء شورا ذکر کرد.

وی با بیان اینکه دبیر شورای هم اندیشی از میان اعضای هیئت علمی واجد شرایط 6 به پیشنهاد مسوول نهاد  توسط شورای هم اندیشی دانشگاه انتخاب و به دبیرخانه مرکزی معرفی و حکم دبیر پس از تائید دبیرخانه مرکزی توسط رئیس شورا صادر می شود افزود: پس از انجام این فرآیند دکتر عباس کتابی به عنوان دبیر هم اندیشی اساتید دانشگاه کاشان معرفی گردید.

وی خاطر نشان کرد: تشکیل جلسات مستمر شورای هم اندیشی دانشگاه به منظور بررسی و تصویب طرح ها و موضوعات پیشنهادی، ارائه طرح ها و برنامه های متنوع فرهنگی ویژه استادان به شورای هم اندیشی، پیگیری و اجرای بخشنامه ها مصوبات و دستورالعمل های دبیرخانه مرکزی و گزارش، پیگیری مصوبات شورای هم اندیشی دانشگاه از جمله وظایف دبیر هم اندیشی اساتید است.

حجت الاسلام روحانی، جمع بندی و تنظیم دیدگاهها و پیشنهادهای استادان دانشگاه ها و ارسال آنها به دبیرخانه مرکزی، شناسایی چهره های برتر دانشگاه در زمینه های مختلف و بهره گیری از تخصص آنها در نشست های هم اندیشی و فعالیت های فرهنگی و تهیه و پیشنهاد برنامه و بودجه سالانه فعالیت های دفتر هم اندیشی دانشگاه جهت تصویب در شورا از دیگر وظایف دبیر هم اندیشی بیان کرد و افزود: جلسات شورای هم اندیشی دانشگاه حداقل هر دو ماه یکبار و جلسات فوق العاده با تقاضای دبیر یا حداقل 2 نفر از اعضا و هماهنگی با رئیس شورا برگزار می گردد .

در پایان این جلسه از فعالیت های دکتر امیرحسین مدنی، دبیر سابق هم اندیشی اساتید تقدیر و دکتر عباس کتابی به عنوان دبیر هم اندیشی اساتید دانشگاه معرفی شد.