دانشجویان دانشگاه کاشان تحت بیمه حوادث قرار گرفتند

۲۷ آبان ۱۳۹۳ | ۱۲:۳۷ کد : ۳۴۲۰ اخبار دانشگاه
مدیر امور دانشجویی دانشگاه کاشان، از تحت پوشش قرار گرفتن تمام دانشجویان این دانشگاه تحت بیمه حوادث خبر داد.

جواد نخی اظهار داشت: دانشجویان در هر زمان و مکان (داخل و خارج از دانشگاه) تحت پوشش بیمه حوادث قرار دارند.

وی میزان جبران هزینه های پزشکی ناشی از حوادث، غرامت فوت ناشی از حوادث و غرامت نقص، صدمه و جراحت عضو (کلی و جزیی) ناشی از حوادث را از انواع تعهدات ذکر کرد و افزود: سقف تعهدات بیمه این موارد از 20 و 100 میلیون ریال تعیین شده است.

وی خاطر نشان کرد: دانشجویان لازم است پس از به وقوع پیوستن حادثه هر چه سریع تر به اداره رفاه دانشجویی جهت تشکیل پرونده مراجعه و یا با شماره 03155912924 تماس حاصل فرمایند.

مدیر امور دانشجویی دانشگاه کاشان همچنین از بیمه تکمیلی دانشجویان این دانشگاه خبر داد و افزود: دانشجویانی که تمایل دارند تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار گیرند تا پنجم آذرماه امسال فرصت دارند به صندوق رفاه دانشجویی این دانشگاه مراجعه نمایند.