دانشگاه کاشان حوزه برگزاری آزمون ورودی دکتری (ph.D ) سال 94

۲۳ آذر ۱۳۹۳ | ۱۲:۲۳ کد : ۳۴۱۹ اخبار دانشگاه
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان، از حوزه برگزاری آزمون ورودی دکتری (ph.D ) سال 94 در این دانشگاه خبر داد.

دکتر محمد الماسی اظهار داشت: دانشگاه کاشان همچون سال گذشته به عنوان یکی ازحوزه های برگزاری آزمون ورودی دکتری (ph.D ) سال 94 از سوی سازمان سنجش آموزش کشور مشخص گردید.

وی زمان برگزاری این آزمون را روز جمعه پانزدهم اسفند  ذکر کرد و افزود:  ثبت نام برای آزمون ورودی دوره دکتری Ph.D (نیمه متمرکز) سال ۹۴ در روزهای ۱۶ تا ۲۳ آذرماه سال ۹۳ به صورت اینترنتی انجام می شود.

آزمون دکترا بر اساس برنامه پیش بینی شده سازمان سنجش در دو نوبت صبح و بعد ازظهر مورخ 93/12/15همزمان با حوزه های امتحانی سراسر کشور در این دانشگاه برگزار خواهد شد.