برگزاری سمینار عطر نعنای تازه

۲۱ آبان ۱۳۹۳ | ۱۲:۳۶ کد : ۳۴۱۵ اخبار دانشگاه
رئیس مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان گفت: سمینار بزرگ عطر نعنای تازه با همکاری گروه طرح و ایده کمیاب و دفتر کارآفرینی دانشگاه کاشان با محتوی مدیریت باور و تغییر نگرش به سبکی نو و متفاوت در دانشگاه کاشان برگزار شد.

دکتر محمد عقیقی اظهار داشت: در این سمینار چهره های سرشناسی همچون برترین سخنران انگیزشی، صحنه ای کشور، مهندس سید مسعود محسن الحسینی و مهدی صفایی کارآفرین نمونه ایران در سال 91-92 و مدیر تیم تشریفاتی و مراقبتی کانسپت حضور داشتند.

وی هدف از برگزاری این سمینار را تغییر باورها و نگرش های مردم به ویژه جوانان و دانشجویان و ایجاد حس طراوت و شادابی برای آنان ذکر کرد و افزود: سمینار عطر نعنای تازه سمیناری انگیزشی، خودشناسی با ساختار چینی متفاوت نسبت به سایر برنامه های اجرا شده در ای زمینه بود که در سه بخش کلی برگزار شد.

وی خاطر نشان کرد: در نخستین بخش سمینار مدیریت باور درون کاوی، مهندس محسن الحسینی مطالبی را در خصوص ایمان به توانایی های فردی و انرژی بخش در جهت باور رسیدن به بالاترین قلّه های موفقیت ارائه نمود.

دکتر عقیقی خاطر نشان کرد: در بخش دوم برنامه، رضا رشید پور گفت و گویی با مهدی صفایی، قهرمان کیک بوکسینگ جهان و مربی بدنسازی تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی 2014 برزیل انجام داد.

رئیس مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان اظهار داشت: در بخش سوم به انگیزه های درونی انسان، تغییر نگرش های کهنه و غلط و در نهایت شادتر زندگی کردن، پرداخته شد.

این همایش که با مجری گری رضا رشیدپور همراه بود  بیش از 650 نفر شرکت داشتند.