پیام تشکر مجمع تشخیص مصلحت نظام از تطبیق برنامه دانشگاه کاشان با سیاست های کلی علم و فناوری

۲۰ آبان ۱۳۹۳ | ۱۵:۵۰ کد : ۳۴۱۳ اخبار دانشگاه
مدیر طرح و برنامه دانشگاه کاشان از پیام تشکر مجمع تشخیص مصلحت نظام با ارائه گزارش تطبیق برنامه این دانشگاه با سیاست های کلی علم و فناوری ابلاغی مقام معظم رهبری خبر داد.

سید محسن صفوی با بیان اینکه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی در اجرای بند یک اصل ۱۱۰ قانون اساسی سیاست‌های کلی "علم و فناوری" را که پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام تعیین شده است، ابلاغ کردند افزود: پیرو آن گزارش تطبیق برنامه دانشگاه کاشان (سند چشم انداز) نیز با سیاست های کلی علم و فناوری ابلاغی مقام معظم رهبری به استحضار ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام رسید.

وی خاطر نشان کرد: مجمع تشخیص مصلحت نظام، پیرو این نامه مراتب تشکر به رئیس دانشگاه کاشان را ابلاغ نمودند.

مدیر طرح و برنامه دانشگاه کاشان ابلاغ این سیاست‌ها را راهگشا و لازمه حرکت در مسیر توسعه علم و فناوری دانست و ابراز امیدواری کرد: با تدوین این برنامه بتوان هر چه زودتر به اهداف سند چشم انداز دانشگاه و اینکه دانشگاه کاشان بایستی در ردیف پنج دانشگاه برتر قرار گیرد دست یافت.