اعضای هیات مدیره بنیاد نخبگان سعیدی دانشگاه کاشان انتخاب شدند

۱۱ آبان ۱۳۹۳ | ۱۴:۰۰ کد : ۳۴۰۳ اخبار دانشگاه
رئیس دانشگاه کاشان طی احکام جداگانه ای اعضای هیات مدیره بنیاد نخبگان سعیدی این دانشگاه را انتخاب کرد.

بر اساس این حکم مهندس حمیدرضا مومنیان به عنوان عضو و رئیس هیات مدیره بنیاد نخبگان سعیدی، دکتر حمیدرضا صالحی عضو و مدیر عامل هیات مدیره، دکتر حمیدرضا فهیمی تبار بازرس هیات مدیره این بنیاد و دکتر حسین نوری عضو و نایب رئیس هیات مدیره بنیاد نخبگان سعیدی دانشگاه  کاشان منصوب شدند.

همچنین رئیس دانشگاه کاشان، دکتر غلامعلی حمیدی، حسین جهانی، علی معبودی، دکتر محسن شاطریان، دکتر سعید سلطانی محمدی و دکتر روح الله میرزایی را به عنوان اعضای هیات مدیره بنیاد نخبگان سعیدی این دانشگاه معرفی نمودند.

رئیس دانشگاه کاشان در این احکام ابراز امیدواری کرده است: با بهره گیری از تعهد و تجربیات ایشان و نیز با همدلی و همکاری سایر اعضای محترم و با برنامه ریزی و درایت لازم نسبت به تهیه و تنظیم طرح ها، برنامه ها، بودجه و ارائه به هیات امنا، تلاش در دستیابی به اهداف بنیاد در راستای تجاری سازی ایده های نوین و بهره مند شدن مردم از نتایج آن ها در کشور، شناسایی و تشکیل بانک های اطلاعاتی نخبگان، پژوهشگران و کارآفرینان و حمایت مادی و معنوی از آنها با تدوین برنامه عملیاتی سالیانه، گام های مؤثری برداشته شود.