راه اندازی امکان مدیریت طرحهای پژوهشی در پورتال اساتید وسدف

۰۷ آبان ۱۳۹۳ | ۱۳:۵۹ کد : ۳۳۹۸ اخبار دانشگاه
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان گفت: به منظور تسهیل درانجام فرآیندهای مربوط به امورپژوهشی اعضاء محترم هیات علمی دانشگاه، مرکز رایانه و فن آوری اطلاعات دانشگاه با همکاری حوزه معاونت پژوهشی اقدام به توسعه سیستم های پورتال اساتید وسدف دربخش های پژوهشی نموده است.

دکترمجید منعم زاده افزود: در این راستا و در اولین قدم مدیریت طرح های پژوهشی اساتید عملیاتی گردید و به بهره برداری رسید.

وی اظهار داشت: در این فرآیند، اساتید محترم می توانند مشخصات کامل طرح های پژوهشی اعم از اطلاعات طرح، همکاران طرح و هزینه های پیش بینی شده را از طریق پورتال اساتید، وارد کنند و آن را در یک روندکاری از پیش تعیین شده ارسال نمایند.

وی خاطر نشان کرد: پس از طی مراحل ارجاع، این طرح ها به حوزه معاونت پژوهشی ارسال و ارزیابی می شوند و پس از ارزیابی، قرارداد مربوطه ثبت می شود و به استاد مجری ارسال می گردد.

دکتر منعم زاده  افزود: در راستای تکمیل فرآیند فوق، بخشهایی همچون مقالات مجله، مقالات همایش، ثبت امتیاز پژوهانه، و موضوع ترفیع و ارتقاء، عملیاتی خواهد شد.