اردوی توجیهی دانشجویان جدیدالورود شاهد و ایثارگر دانشگاه کاشان برگزار شد

۰۷ آبان ۱۳۹۳ | ۱۳:۵۹ کد : ۳۳۹۷ اخبار دانشگاه
مدیر امور شاهد و ایثارگر دانشگاه کاشان از برگزاری اردوی توجیهی دانشجویان جدیدالورود شاهد و ایثارگر خبر داد.

حجت الاسلام شیخ زاده، تعداد دانشجویان جدیدالورود شاهد و ایثارگر این دانشگاه را 105 نفر ذکر کرد و گفت: در این اردوی دو روزه، دانشجویان سفر زیارتی به مشهد اردهال و پس از آن سفر تفریحی به روستای نشلج داشتند.

وی سخنرانی، اهداء بسته های فرهنگی و برگزاری مسابقه را از دیگر برنامه های جنبی این اردوی توجیهی ذکر کرد و افزود: برگزاری این اردوها علاوه بر ایجاد تعامل و تبادل فکری، موجب تقویت بنیه روحی و معنوی دانشجویان شاهد و ایثارگر می شود.

در دانشگاه کاشان حدود 415 دانشجوی شاهد و ایثارگر  در دوره های کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکترا مشغول به تحصیل هستند.