برگزاری آزمون زبان دوره دکترا در دانشکده آموزش های الکترونیکی و آزاد دانشگاه کاشان

۰۶ آبان ۱۳۹۳ | ۱۳:۵۹ کد : ۳۳۹۳ اخبار دانشگاه
رئیس دانشکده آموزش های الکترونیکی و آزاد دانشگاه کاشان، از برگزاری دوره های آموزشی زبان های انگلیسی، فرانسه، آلمانی و آمادگی آزمون زبان دوره دکترا در این دانشکده خبر داد.

رئیس دانشکده آموزش های الکترونیکی و آزاد دانشگاه کاشان، از برگزاری دوره های آموزشی زبان های انگلیسی، فرانسه، آلمانی و آزمون زبان دوره دکترا در این دانشکده خبر داد.

دکتر سید احمد مدنی زمان برگزاری آزمون دوره زبان دکترا را 11 آذرماه سال جاری ذکر کرد و افزود: برگزاری این آزمون،  به عنوان نمره زبان دوره دکتری دانشگاه کاشان مورد پذیرش قرار می گیرد.

وی با بیان اینکه  آموزش زبان انگلیسی در سه سطح (مقدماتی، متوسط و پیشرفته)  برگزار می شود اظهار داشت: در پایان دوره آموزش زبان های خارجی، گواهینامه پایان دوره به شرکت کنندگان اهدا می شود.

جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به سایت دانشکده http://oeec.kashanu.ac.ir و یا با شماره تلفن های   55- 55913251 تماس حاصل فرمایید.