شروع پیش ثبت نام حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان دانشگاه کاشان

۰۶ آبان ۱۳۹۳ | ۱۳:۵۹ کد : ۳۳۹۲ اخبار دانشگاه
مدیر حوزه اسلامی دانشگاهیان دانشگاه کاشان گفت: این حوزه از میان دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه ها دین پژوه می پذیرد.

حجت الاسلام روح الله شبانی مهلت ثبت نام این حوزه را تا 29 آبان جاری ذکر کرد و اظهار داشت: افرادی که ثبت نام شده بعد از قبولی در آزمون کتبی و مصاحبه در ترم بهمن وارد حوزه می شوند.

وی، انتخاب دانشجویان نخبه دینی مذهبی، ایجاد نشاط علمی، تقویت ایمان و غیرت دینی و رشد اخلاق اسلامی و تهذیب نفس را از اهداف حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان ذکر کرد و افزود: علاقمندان دانشگاهی با ثبت نام در این حوزه می توانند نیازهای خود را در حوزه های معرفت شناسی، هستی شناسی، انسان شناسی با رویکرد دینی مبتنی بر قرآن و معارف مکتب اهل البیت علیهم السلام برآورده سازند.

علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام به سایت sm .hodat.ir مراجعه نموده و یا به دفاتر حوزه در خانه فرهنگ و دانشکده انسانی مراجعه و جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های 55912947 (برادران) و یا 55912749 (خواهران) تماس بگیرید.