دیدار اعضای تربیت بدنی دانشگاه با خانواده سردار شهید علی معمار

۰۵ آبان ۱۳۹۳ | ۱۳:۵۸ کد : ۳۳۹۱ اخبار دانشگاه
پرسنل تربیت بدنی دانشگاه کاشان به مناسبت هفته تربیت بدنی، با خانواده فاتح فتح المبین سردار شهید علی معمار از بهترین ورزشکاران شهرستان کاشان در رشته ورزشی والیبال دیدار کرد.

این دیدار با حضور کارشناسان تربیت بدنی دانشگاه و دانشجویان رشته تربیت بدنی پردیس خواهران در سرای محله سردار شهید علی معمار برگزار گردید.

در این دیدار برادر شهید معمار به تبیین شخصیت این شهید والا مقام پرداختو اظهار داشت: تفکرات این بزرگوار فقط مبنای نظامی نداشت و در کردستان معتقد بود که از لحاظ فرهنگی و عمرانی و ورزشی نیز می توان بر دشمن بعثی پیروز گردید و در عمل نیز در منطقه کردستان به اجرای برنامه های عمرانی و فرهنگی پرداخت.

وی افزود: شهید علی معمار در رشته ورزشی والیبال از بازیکنان مطرح شهرستان کاشان بودند و چه در سطح شهرستان و چه در جبهه به دنبال حضور جوانان در عرصه ورزش و تشکیل تیم های ورزشی بودند.

این شهید بزرگوار در عملیات غرور آفرین فتح المبین در 7 فروردین 61 به درجه رفیع شهادت نائل گشتند.