برگزاری نمایشگاه خوشنویسی استاد سید سعید کاظمی در دانشگاه کاشان

۰۵ آبان ۱۳۹۳ | ۱۳:۵۸ کد : ۳۳۹۰ اخبار دانشگاه
نمایشگاه خوشنویسی استاد سید سعید کاظمی با عنوان "نون و قلم" در نگارخانه دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان گشایش یافت.

در این نمایشگاه 50 اثر استاد سید سعید کاظمی مدرس دانشکده معماری و هنر و از اساتید انجمن خوشنویسان کاشان با موضوع های مستند، سفارشات، اسم،کتیبه، مهر و طرح جلد در قالب خطوط نسخ، ثلث، شکسته و نستعلیق در معرض نمایش اساتید و دانشجویان قرا گرفته است.

استاد سید سعید کاظمی متولد 1348 از سال 76 تاکنون در د انشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان تدریس می کند و استاد نمونه دانشکده معماری و هنر در سال تحصیلی 92-91 و دارای مدرک درجه 2 هنرهای تجسمی، دارای مدرک فوق ممتاز انجمن خوشنویسان ایران در رشته های نستعلیق، نسخ و ثلثمی باشد و شرکت در ده ها نمایشگاه گروهی و انفرادی در داخل و خارج کشورو تالیف کتاب معجزه خط خوب از جمله فعالیت های هنری و علمی ایشان است.

این نمایشگاه تا هشتم آبان ماه برای بازدید عموم علاقمندان دایر است.