امضاء تفاهم نامه همکاری دو جانبه دانشگاه کاشان با شهرداری

۰۳ آبان ۱۳۹۳ | ۱۳:۵۷ کد : ۳۳۸۱ اخبار دانشگاه
رئیس دانشگاه کاشان گفت: تفاهم نامه همکاری دو جانبه فی مابین این دانشگاه و شهرداری کاشان منعقد شد.

دکتر عباس زراعت هدف از انعقاد این تفاهم نامه را همکاری علمی و پژوهشی، استفاده از توان علمی دانشگاه و ارتقاء سطح کیفی و علمی برنامه ها ذکر کرد و افزود: با امضاء این تفاهم نامه پروژه های تحقیقاتی و پژوهشی شهری توسط دانشگاه انجام می پذیرد و هزینه پژوهش ها توسط شهرداری پرداخت می گردد.

وی از برگزاری دو همایش بافت های فرسوده و همایش ملی بحران آب و فضای سبز پایدار خبر داد و افزود: این دو همایش با همکاری دانشگاه کاشان و شهرداری  در نیمه اول سال آینده در این دانشگاه برگزار می شود و برای این دو همایش نیز تفاهم نامه ای فی مابین  تنظیم شده است.

رئیس دانشگاه کاشان ابراز امیدواری کرد: امضاء این تفاهم نامه و برگزاری این همایش ها گامی در راستای نیل به بالندگی و رونق شهری و چاره جویی برای حل مشکلات و معضلات علمی، فنی و اقتصادی، میان دانشگاه و مجموعه مدیریت شهری باشد.