دستگاه سیکلون برای جمع آوری ذرات میکرونی در مرکز رشد دانشگاه کاشان طراحی شد

۳۰ مهر ۱۳۹۳ | ۱۳:۵۶ کد : ۳۳۷۸ اخبار دانشگاه
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان گفت:این سیکلون با همکاری دکتر حسین نوری، مهندس سید محسن حسینی و مهندس محمد حسین خیرخواه در شرکت کیمیاگران صنعت امیر کبیر، مستقر در مرکز رشد دانشگاه کاشان، طراحی و ساخته شد.

دکتر مجید منعم زاده اظهار داشت: با توجه به ساختار ساده و هزینه ی پایین سیکلون ها این دستگاه ها به عنوان یکی از مهمترین اجزای یک سیستم تهویه ی صنعتی برای جمع آوری ذرات با قطرهای مختلف استفاده می شوند.

وی افزود: راندمان این سیکلون برای جمع آوری ذرات با قطر 1 تا 40 میکرومتر در آرایش های تکی و دوتایی سری مورد بررسی قرار گرفته است.

وی خاطر نشان کرد:  نتایج نشان می دهد که این سیکلون در حالت تکی دارای راندمان 95 درصدی و در حالت سری با سیکلون مشابه دیگر دارای راندمان 92 درصدی می باشد.

لازم به ذکر است که این طرح به شکل مقاله در چهارمین همایش ملی تهویه و بهداشت صنعتی که در مهرماه جاری در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، ارائه شده است.