انتشار شماره 11 مجله حدیث پژوهی دانشگاه کاشان

۲۹ مهر ۱۳۹۳ | ۱۳:۵۶ کد : ۳۳۷۲ اخبار دانشگاه
شماره یازدهم دو فصلنامه علمی – پژوهشی حدیث پژوهی دانشکده علوم انسانی دانشگاه کاشان انتشار یافت.

مدیر مسئول این مجله گفت: در این شماره از مجله 10 عنوان از مقالات علمی پژوهشی  پژوهشگران و نویسندگان کشور در 270 صفحه به چاپ رسیده است.

دکتر محسن قاسم پور، بررسی سندی و انگیزشی روایات سهو النبی(در نماز) در آثار روایی اهل سنت، بررسی سندی و متنی حدیث "الناجی من الرجال قلیل و من النساء اقل و اقل"، مبنای ملاک های ترجیح اقوال رجالیون در تعارض جرح و تعدیل، تاملی در اصالت متن زیارت جامعه کبیره، واکاوی مفهوم و مصداق واژه قائم در احادیث اهل بیت(ع) و بررسی اعتبار روایت المهدی فی لسانه رتة و نقش جنبش محمد بن عبدالله حسنی در جعل آن را از جمله عناوین ارائه شده در این مجله بیان کرد.

وی اظهار داشت: در این شماره از مجله همچنین مقالات علمی با موضوع های، لزوم توجه به اثبات متن حدیث قبل از ورود به فقه الحدیث از دیدگاه شیخ حر عاملی در الفوائد الطوسیه، بازشناسی منابع کلینی در تدوین کافی، بررسی نقش روات مشترک در اخبار منتقله و گونه شناسی روایات امام حسن مجتبی (ع) در تفسیر قرآن کریم به چاپ رسیده است.

این مجله در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC و پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی SID   نمایه شده است.