انتصاب دکتر عباس کتابی به عنوان دبیر هم اندیشی اساتید دانشگاه کاشان

۲۹ مهر ۱۳۹۳ | ۱۳:۵۶ کد : ۳۳۶۹ اخبار دانشگاه
طی حکمی از سوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان دکتر "عباس کتابی" عضو هیات علمی دانشکده برق دانشگاه کاشان به عنوان دبیر هم اندیشی اساتید این دانشگاه منصوب شد.

حجت الاسلام روحانی در این حکم افزوده است: با توجه به مصوبه مورخه 93/6/24 شورای هم اندیشی اساتید دانشگاه کاشان و نظر به مراتب تعهد و تجارب ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم به مدت دو سال به عنوان دبیر هم اندیشی اساتید دانشگاه کاشان منصوب می شوید.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان ادامه داده است: انتظار می رود ضمن برقراری ارتباط نزدیک و صمیمی با اساتید ارجمند دانشگاه و با همفکری ایشان، در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران موفق و موید باشید.