سمینارعطر نعنای تازه در دانشگاه کاشان برگزار می شود

۲۸ مهر ۱۳۹۳ | ۱۳:۵۵ کد : ۳۳۶۵ اخبار دانشگاه
رئیس مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان از برگزاری سمینارعطر نعنای تازه (مدیریت باور و تغییر نگرش) در این دانشگاه خبر داد.

رئیس مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان از برگزاری  سمینارعطر نعنای تازه (مدیریت باور و تغییر نگرش) در این دانشگاه خبر داد.

دکتر محمد عقیقی اظهار داشت: این سمینار علمی با همکاری گروه تبلیغات و بازاریابی کمیاب با مجری گری رضا رشید پور و سخنرانی مسعود محسن الحسینی و محمد صفایی از کارآفرینان برتر ایران برگزار می شود.

وی با بیان اینکه شرکت عموم  در این سمینار آزاد است افزود: برای ثبت‌نام در این سمینار به دبیرخانه همایش (اتاق 119 دانشکده معماری و هنر ) مراجعه و یا با داخلی 3120 و شماره همراه 09137296155 تماس حاصل فرمایید.

رئیس مرکز کارآفرینی دانشگاه کاشان هزینه ثبت نام برای دانشجویان و کارکنان دانشگاه را با تخفیف ویژه مبلغ200 هزار ریال ذکر کرد و اظهار داشت: در پایان این سمینار علمی گواهینامه آموزشی به شرکت کنندگان ارائه می شود.

این سمینار علمی روز سه شنبه 29 مهر، از ساعت 16 تا 21 در سالن فیض دانشگاه کاشان برگزار می‌شود.