رشد 15 درصدی آموزش شنا در تابستان 93 دانشگاه کاشان

۲۷ مهر ۱۳۹۳ | ۱۳:۵۴ کد : ۳۳۶۲ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان گفت: در تابستان سال جاری تعداد مراجعین برای آموزش شنا 15 درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته است.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از  برگزاری دومین دوره طرح تابستانه آموزش شنا در تابستان 93 در مجموعه آبی آینه این دانشگاه خبر داد و گفت: در تابستان سال جاری تعداد مراجعین برای آموزش شنا 15 درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته است.

محمد رمضانی علوی  با اشاره به اینکه در سال گذشته 370 نفر آموزش شنا فرا گرفتند اظهار داشت: در برنامه امسال طی دو ماه خرداد و شهریور ماه، 445 نفر در استخر دانشگاه در دو سطح مقدماتی و پیشرفته و در رده های سنی مختلف زیر نظر مربیان آموزش دیدند.

وی ادامه داد: از این تعداد نزدیک به 20 درصد از شرکت کنندگان از کارکنان و خانواده های ایشان بوده اند.

مدیر تربیت بدنی هدف از برگزاری کلاس های آموزش شنا را تاکید این مدیریت بر بخش آموزش رشته های ورزشی برای توانمند سازی هر چه بیشتر پرسنل و خانواده های آنها در کسب مهارت های ورزشی دانست.

گفتنی است آموزش شنا برای علاقمندان در طول سال در مجموعه آبی آینه برگزار می گردد که این دوره ها در تابستان به علت استقبال دانش آموزان از آمار بالایی نسب به فصل های دیگر برخوردار است.