گشایش نمایشگاه آثار معماری اساتید دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان

۲۳ مهر ۱۳۹۳ | ۱۳:۵۴ کد : ۳۳۵۷ اخبار دانشگاه
نمایشگاه آثار طراحی معماری اساتید دانشکده معماری دانشگاه کاشان با حضور شهردار محترم کاشان و جمعی از اساتید و دانشجویان دانشکده معماری و هنر در نگارخانه این دانشکده گشایش یافت.

رئیس دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان افزود: در این نمایشگاه آثار معماری  ساختمان های ادارات، سازمانهای دولتی و هتل های  برخی از مناطق کشور که توسط اساتید دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان طراحی شده به نمایش گذاشته شده است.

دکتر علی عمرانی پور هدف از برگزاری این نمایشگاه را ارائه توانمندیها و تجربیات علمی استادان این دانشگاه به دانشجویان ذکر کرد و اظهار داشت: ارائه کارهای علمی و تحقیقاتی معماری، گامی در راستای معرفی خلاقیت ها، ظرفیت های بالقوه و بالفعل در زمینه معماری و رفع مشکلاتی در این زمینه است.

وی خاطر نشان کرد: این نمایشگاه که در حاشیه نشست تخصصی در جستجوی اصول و الگوهای طراحی معماری کاشان ارائه شده فرصتی مناسب برای آشنایی و بکارگیری دانشجویان از تکنولوژی های نوین در معماری است.