برگزاری هم اندیشی های معمارانه در دانشگاه کاشان

۱۹ مهر ۱۳۹۳ | ۱۳:۱۷ کد : ۳۳۵۲ اخبار دانشگاه
رئیس دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان از برگزاری هم اندیشی های معمارانه در این دانشگاه خبر داد.

دکتر علی عمرانی پور با اشاره به اینکه این هم اندیشی به صورت سخنرانی های منطقه ای و درون دانشگاهی برگزار می شود  اظهار داشت: در این هم اندیشی استادان برجسته معماری موضوعاتی را در خصوص پدافند غیر عامل در معماری، کارگاه معماری داخلی دربناهای معماری خودکفا(مسکن) ، فرآیند طراحی و تاثیر اندیشه اسلامی در آن، بررسی و تحلیل تکنیک های تصمیم، تجربیات معماری آمریکا و مؤلفه های تاثیر گذار در آموزش دروس پایه معماری  سخنرانی خواهند کرد.

وی از هم اندیشی وسخنرانی با عنوان"درجستجوی اصول و الگوهای طراحی کاشانه کاشان" خبر داد و افزود: این هم اندیشی  با حضور شهردار کاشان و دکتر نقره کار در روز سه شنبه، بیست و دوم ماه جاری ساعت 15-17 در نگارخانه دانشکده معماری و هنر (واقع در ساختمان مرحوم اسلامی) برگزار می گردد.

رئیس دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان هدف از برگزاری این هم اندیشی ها را بزرگداشت روز معمار و در راستای اعتلای فرهنگ معماری کشور و حفظ دست‌آوردهای آن ذکر کرد و افزود: این سخنرانی ها تا هیجدهم آذر ماه طبق جدول زمانبندی شده ادامه دارد.

سوم اردیبهشت همزمان با سالروز تولد شیخ بهایی به عنوان روز معمار نامگذاری شده است.