تیم ملی الم‍پیاد نجوم ایران که تمرینات رصد خود را در رصدخانه دانشگاه کاشان به انجام رسانیده بود در رده زیر ۱۷ سال در جهان به مقام اول رسید

۱۸ مهر ۱۳۸۶ | ۱۲:۱۰ کد : ۳۳۵ اخبار دانشگاه

این تیم که با هشت نفر عضو و سه مربی روز پنج شنبه 12/7/86 راهی کشور اوکراین شده بود با کسب 3 مدال طلا و 5 مدال نقره به مقام اول دنیا رسید. در این تیم آقایان سید امیر سادات موسوی و فرزاد عنایتی و خانم الهه سادات نقیب موفق به کسب مدال طلا و آقایان علیرضا اسکندری، رضا منتظری نمین، آرش دلیجانی و سید علی حائرموسویان و خانم آناهیتا خلیل زاده موفق به کسب مدال نقره شدند.

لازم به ذکر است آقای سید امیر  سادات موسوی موفق به کسب بالاترین نمره در کل مسابقات (BEST MARK ) گردید. تیم مذکور با سرپرستی آقای دکتر مجتبی میرترابی و همراهی آقای مسعود صیفی کار و سرکار  خانم مریم عرب سلمانی راهی این مسابقات گردیدند. تیم ملی المپیاد و نجوم تمرینات رصدی خود را از تاریخ 23/5/86 لغایت 22/6/86  با استفاده از تجهیزات مدرن رصدخانه دانشگاه کاشان در نیاسر که به انواع تلسکوپهای بازتابی و شکستی از 5 اینچ تا 16 اینچ و دوربین های دوچشمی پیشرفته مجهز است را انجام دادند.