عضو هیات علمی دانشگاه کاشان: سهراب سپهری نخستین شاعر معاصر دارای نظام فکری است

۱۶ مهر ۱۳۹۳ | ۱۲:۳۵ کد : ۳۳۴۷ اخبار دانشگاه
مدیر گروه رشته زبان و ادبیات فارسی دانشگاه کاشان گفت: سهراب نخستین شاعر معاصر کشور بود که در شعرهایش یک نظام فکری مدون و نقش بسته وجود دارد.

علیرضا فولادی در مراسم بزرگداشت سالروز تولد سهراب سپهری افزود: در شعرهای سهراب یک مثلث خداگرایی، آغازگرایی و طبیعت گرایی وجود دارد که توانسته با ذوق و هنر، آنها را با آثارش پیوند دهد.

وی اظهار داشت: دلیل بزرگی این شاعر در این است که دنیای جدیدی را در سرودن شعر پیدا کرد که دیگران از آن آگاه نبودند.

وی گفت: سپهری در شعرهایش همواره به خوانندگانش توصیه می کند از لحاظ روحی به دوره های کودکی و پاکی و شفافیت این دوران برگردند.

مدیر گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه کاشان گفت: جایگاه شعر سهراب سپهری در شعر پارسی تثبیت شده است و این جایگاه روز به روز در حال ارتقاء است.

بمناسبت فرا رسیدن پانزدهم مهرماه سالروز تولد این شاعر معاصر مزار 'سهراب سپهری' با حضور دوستداران شعر و ادب پارسی در مشهد اردهال کاشان گلباران شد.

در این آیین دوستداران این شاعر معاصر کشورمان با قرائت فاتحه و شعرخوانی یاد و خاطره این شاعر پرآوازه ایرانی را گرامی داشتند.

سهراب سپهری پانزدهم مهر سال 1307 در کاشان متولد و در اول اردیبهشت ماه سال 1359 بر اثر ابتلا به بیماری سرطان خون درگذشت.