نشست صمیمی اعضای هیات رئیسه و مشاوران رئیس دانشگاه با اعضای هیات علمی مجموعه دانشکده های مهندسی

۱۵ مهر ۱۳۹۳ | ۱۵:۴۲ کد : ۳۳۴۵ اخبار دانشگاه
نشست صمیمی اعضای هیات رئیسه و مشاوران رئیس دانشگاه، با اعضای هیات علمی دانشکده های مهندسی، مهندسی مکانیک و مهندسی برق و کامپیوتر برگزار شد.

مشاور رئیس دانشگاه و سرپرست حوزه ریاست دانشگاه گفت: در این نشست رؤسا و اعضای هیات علمی این دانشکده ها مسائل و مشکلات حوزه مربوطه خود را ارائه کردند.

دکتر محسن شاطریان اظهار داشت: این نشست ها به منظور بحث و تبادل نظر پیرامون مسائل و مشکلات دانشگاه با اعضای هیات علمی دانشکده های مختلف ادامه دارد.

وی ارتباط دانشگاه با صنعت، ارائه پژوهش های کاربردی را از مباحث ارائه شده در این نشست بیان داشت و افزود: دانشگاه کاشان با اعضای هیات علمی مجرب در بخش های مختلف، ظرفیت مطلوبی برای توسعه علمی و صنعت  محسوب می شود که می توان با بهره گیری از این دانش به پیشرفت های خوبی دست یافت و پایان نامه های دانشجویی را هم در این زمینه تقویت کرد.