مراسم پرفیض و معنوی دعای عرفه در دانشگاه کاشان برگزار شد

۱۵ مهر ۱۳۹۳ | ۱۵:۴۰ کد : ۳۳۴۴ اخبار دانشگاه
به مناسبت فرارسیدن روز عرفه آیین عبادی – معنوی دعای عرفه به همت امور شاهد و ایثارگر - کانون ایثار دانشگاه کاشان در مسجد این دانشگاه برگزار شد.

همزمان روز عرفه آیین عبادی – معنوی دعای عرفه به همت امور شاهد و ایثارگر - کانون ایثار دانشگاه کاشان در مسجد این دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم سراسر نور و معنویت که با استقبال وحضور پر شور اقشار مختلف دانشگاهیان برگزار شد، عاشقان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) با چشمانی اشکبار دعای بندگی و طلب بخشش را سر داده و با زمزمه های حضرت اباعبدالله(ع) در صحرای عرفات همنوا شدند.

همراه با قرائت دعای الهی - معنوی حضرت امام حسین (ع) در روز عرفه مداحان اهل بیت  به ذکر مناجات ونوحه سرایی  پرداختند.

دانشجویان ودانشگاهیان حاضر با دلهای مشتاق وچشمان اشک بار ضمن زمزمه این دعای رحمانی با همراهی در برنامه نوحه سرایی، ایمان ودلدادگی خود را در پیمودن راه و مکتب حسینی صادقانه به نمایش گذاشتند.