دکتر صلواتی عضو هیات علمی دانشگاه کاشان رتبه نخست برترین متخصصان نانو کشور شد

۲۰ مهر ۱۳۹۳ | ۱۳:۵۲ کد : ۳۳۴۳ اخبار دانشگاه
رئیس دانشگاه کاشان از کسب رتبه نخست دکتر مسعود صلواتی نیاسری عضو هیات علمی شیمی دانشگاه کاشان در نهمین جشنواره برترین های نانو خبر داد.
دکتر صلواتی عضو هیات علمی دانشگاه کاشان رتبه نخست برترین متخصصان نانو کشور شد

رئیس دانشگاه کاشان از کسب رتبه نخست دکتر مسعود صلواتی نیاسری عضو هیات علمی دانشکده شیمی دانشگاه کاشان در نهمین جشنواره برترین های نانو کشور خبر داد.

دکتر عباس زراعت اظهار داشت: این پژوهشگر برتر  در نهمین جشنواره برترین‌های فناوری نانو که عصر روز شنبه، 19 مهرماه، در محل همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار شد در بخش متخصصان برتر به عنوان رتبه نخست این جشنواره معرفی شد.

وی خاطر نشان کرد: در این مراسم که با حضور دکتر ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و دکتر سرکار دبیر ستاد توسعه فناوری نانو برگزار شد از برترین‌های فناوری نانو  تقدیر بعمل آمد.

لازم به ذکر است، جشنواره برترین‌های فناوری نانو به منظور ارزیابی و رتبه‌بندی فعالیت‌ها و دستاوردهای افراد و نهادهای فعال در حوزه فناوری نانو،‏ به صورت سالانه برگزار می‌شود.

این جشنواره در بخش‌های محصولات و تجهیزات، متخصصان، موسسات پژوهشی، مراکز آزمایشگاهی، مراکز رشد و رسانه‌ها برگزار می‌شود و از برترین‌های هر بخش تقدیر به عمل می‌آید.