نشست رئیس و مشاورین دانشگاه کاشان با دانشکده های فیزیک و ریاضی

۱۲ مهر ۱۳۹۳ | ۱۵:۴۱ کد : ۳۳۳۷ اخبار دانشگاه
نشست صمیمی رئیس، اعضای هیات رئیسه و مشاورین دانشگاه کاشان با اعضای هیات علمی دانشکده های فیزیک و ریاضی برگزار شد.

رییس دانشگاه کاشان در این نشست نقطه نظراتی را در خصوص  مسائل دانشگاه و تدوین سند چشم انداز دانشگاه ارائه کرد.

دکتر عباس زراعت با اشاره به وضعیت مالی دانشگاه، پژوهش های کاربردی را به اعضای هیات علمی دانشکده ها توصیه کرد و اظهار داشت: ارتباط با صنعت و ارائه طرح های پژوهشی و کاربردی تنها راه برون رفت از مشکلات است.

وی هدف از برگزاری این نشست را ارائه تبادل نظر با اعضای هیات علمی دانشکده ها در راستای حل مشکلات و توسعه علمی دانشگاه بیان و اظهار امیدواری کرد: تداوم این نشست ها، منجر به جهت دهی مطلوبی به برنامه ریزیها، تصمیم سازیها و تصمیم گیریهای دانشگاه باشد.

در ادامه این نشست صمیمانه رؤسا و اعضای هیات علمی دانشکده ها نیز به بیان دغدغه ها و نقطه نظرات خود پیرامون مسائل مختلف دانشگاه پرداختند.

نشست رئیس، اعضای هیات رئیسه و مشاورین دانشگاه دوشنبه هفته جاری نیز با دانشکده مهندسی برگزار می شود.