راهیابی 639 نفر از دانش آموختگان کارشناسی دانشگاه کاشان به دوره کارشناسی ارشد

۱۲ مهر ۱۳۹۳ | ۱۵:۴۲ کد : ۳۳۳۴ اخبار دانشگاه
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان گفت: 639 نفر از دانش آموختگان کارشناسی این دانشگاه در آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی (دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته داخل) سال 1393 دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور پذیرفته شدند.

دکتر محمد الماسی اظهار داشت: بر اساس رتبه بندی و اعلام سازمان سنجش آموزش کشور سال گذشته، دانشجویان دانشگاه کاشان در پذیرفته شدن دوره های تحصیلات تکمیلی به رتبه ششم نائل شد.

وی، به پذیرفته شدن دو هزار و 740 دانشجوی جدید در دوره های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا در سال تحصیلی 93 -94 این دانشگاه اشاره کرد و افزود: یک هزار و 551 دانشجو در دوره کارشناسی ، یک هزار و هفت نفر دانشجو در دوره کارشناسی ارشد و 182 نفر در دوره دکترای این دانشگاه امسال پذیرفته شدند.

در دانشگاه کاشان حدود هشت هزار دانشجو مشغول به تحصیل می باشند.