انتصاب دکتر قاسم شفیعی به عنوان مشاور رئیس و مدیر دفتر حقوقی دانشگاه کاشان

۰۹ مهر ۱۳۹۳ | ۱۵:۳۹ کد : ۳۳۳۰ اخبار دانشگاه
دکتر قاسم شفیعی عضو هیات علمی دانشگاه کاشان طی حکمی به عنوان مشاور رئیس و مدیر دفتر حقوقی دانشگاه کاشان منصوب شد.

طی حکمی دکتر قاسم شفیعی عضو هیات علمی دانشگاه کاشان به عنوان مشاور رئیس و مدیر دفتر حقوقی این دانشگاه منصوب شد.

رئیس دانشگاه کاشان در این حکم افزوده است: نظر به مراتب تعهد، تخصص، توانمندی و تجربه دکتر قاسم شفیعی برای مدت دو سال به عنوان مشاور رئیس و مدیر دفتر حقوقی دانشگاه کاشان منصوب می گردید.

دکتر عباس زراعت ادامه داده است: انتظار دارد با بهره گیری از تعهد و تجربیات خود و نیز همدلی و همکاری سایر همکاران محترم و با برنامه ریزی و درایت لازم، ضمن تلاش برای تحقق اهداف و راهبردهای مجموعه با رعایت قوانین و مقررات، نسبت به ارائه مشورت های حقوقی و استیفای منافع و حقوق مؤسسه در مراجع قانونی (اعم از قضایی، اجرایی، اداری و ..) و نیز تنظیم پیش نویس پروتکل ها، موافقتنامه ها و قراردادهای داخلی و خارجی و سایر مسئولیت های قانونی، اهتمام ورزید.