برگزاری اولین نشست تدوین تقویم فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان دانشگاه کاشان

۰۷ مهر ۱۳۹۳ | ۱۵:۳۵ کد : ۳۳۱۶ اخبار دانشگاه
اولین نشست تدوین تقویم فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان به همت معاونت فرهنگی دانشگاه کاشان در پژوهشکده ی اسانس قمصر برگزار گردید.

در این مراسم که با حضور بیش از 30 کانون فرهنگی، انجمن علمی و تشکل دانشجویی برگزار گردید، برنامه های مورد نظر مجموعه های دانشجویی جهت اجرا طی نیمسال تحصیلی جاری به ایشان اعلام گردید.

سخنرانی دکتر زراعت ریاست دانشگاه و نیز حجت الاسلام و المسلمین روحانی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان از قسمت‌های برگزار شده در این برنامه بود.

در ادامه این نشست، با تشکیل کارگروه‌های تخصصی با حضور اساتید محترم از جمله دکتر چیت سازیان در جمع تشکلهای دانشجویی، دکتر فرجی در جمع انجمن‌های علمی و حجت الاسلام و المسلمین فرجی در جمع دانشجویان فعال در کانونهای فرهنگی ادامه یافت که با توجه به استقبال و درخواست دانشجویان محترم کارگاه‌ها با همان اساتید تا ساعت 16 تمدید گردید.

بازدید از مجموعه‌ی تفریحی باغ پرندگان قمصر از بخش‌های جنبی این برنامه بود.