دیدار رئیس و معاونین دانشگاه کاشان با خانواده شهدا

۰۶ مهر ۱۳۹۳ | ۱۵:۳۴ کد : ۳۳۱۴ اخبار دانشگاه
به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس رئیس و معاونین دانشگاه کاشان با خانواده شهدای دانشجوی دانشگاه کاشان شهید ماشاالله راحمی، شهید حسن مهدی زاده، شهید حسین صباغ زاده، علی اصغر خسروانی و علی عناصریان دیدار کردند.

به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس رئیس و معاونین دانشگاه کاشان با خانواده شهدای دانشجوی دانشگاه کاشان شهید ماشاالله راحمی، شهید حسن مهدی زاده، شهید حسین صباغ زاده، علی اصغر خسروانی و علی عناصریان دیدار کردند.

مدیر امور شاهد و ایثار گر دانشگاه کاشان ضمن تجلیل از مقام شامخ شهدا ، دیدار با خانواده های معزز آنها را توفیقی برای دانشگاهیان دانست و گفت: همه ما مدیون و مرهون ایثارگری شهدا در طول دوران دفاع مقدس هستیم و افتخارات امروز ما در عرصه های مختلف مرهون خون پاک شهداست.

حجت الاسلام شیخ زاده خانواده های معظم شهداء را سرمایه های ارزشمندی برای جامعه و خدمت به آنان را توفیق الهی دانست و اظهار امیدواری کرد که دانشگاهیان بتوانند رهرو راه این شهیدان باشند.

مسئول بسیج کارکنان دانشگاه کاشان افزود: خون شهیدان والامقام وصبر و بردباری خانواده های معزز آنان، عزت و اقتدار را برای نظام جمهوری اسلامی ایران در جهان به ارمغان آورد.

حجت الاسلام شیخ زاده خاطر نشان کرد: شهدا چشم و چراغ انقلاب هستند و حضور خانواده های آنان مایه سرافرازی و سربلندی نظام جمهوری اسلامی است.