نخستین دانش آموخته رشته کارشناسی ارشد فرش در مقطع دکتری پذیرفته شد

۰۱ مهر ۱۳۹۳ | ۱۵:۲۹ کد : ۳۳۰۸ اخبار دانشگاه
مدیر گروه فرش دانشکده معماری و هنردانشگاه کاشان گفت: نخستین دانش آموخته کارشناسی ارشد فرش این دانشگاه در مقطع دکتری پذیرفته شد.

مدیر گروه فرش دانشکده معماری و هنردانشگاه کاشان گفت: نخستین دانش آموخته کارشناسی ارشد فرش این دانشگاه  در مقطع دکتری پذیرفته شد.

فتحعلی قشقایی فر اظهار داشت: "سید محمد مهدی میرزا امینی" از نخستین دانش آموختگان گرایش مدیریت در مقطع کارشناسی ارشد فرش است که در رشته پژوهش هنر مقطع دکتری در دانشگاه هنر اصفهان پذیرفته شد.

وی خاطر نشان کرد: نامبرده در شهریور ماه سال جاری از پایان نامه خود تحت عنوان بررسی ارزش ویژه برند جغرافیای فرش دست بافت ایران و رتبه بندی آنها تحت راهنمایی دکتر امیرحسین چیت سازیان دانشیار گروه فرش دانشگاه کاشان با درجه عالی دفاع نمود.

لازم به ذکر است دانشگاه کاشان از مهر 91 در مقطع کارشناسی ارشد فرش دانشجو پذیرش نموده است.