موفقیت دانشجویان زبان و ادبیات فارسی دانشگاه کاشان در مرحله نهایی نوزدهمین المپیاد دانشجویی

۲۹ شهریور ۱۳۹۳ | ۱۶:۲۶ کد : ۳۳۰۱ اخبار دانشگاه
معاون پژوهشی دانشکده ادبیات و زبان های خارجی دانشگاه کاشان گفت: دو دانشجوی رشته زبان و ادبیات فارسی این دانشگاه در مرحله نهایی نوزدهمین المپیاد دانشجویی کشوری موفق به کسب رتبه سوم شدند.

معاون پژوهشی دانشکده ادبیات و زبان های خارجی دانشگاه کاشان گفت: دو دانشجوی رشته زبان و ادبیات فارسی این دانشگاه در مرحله نهایی نوزدهمین المپیاد دانشجویی کشوری موفق به کسب رتبه سوم شدند.

دکتر رضا شجری اظهار داشت: در این المپیاد آقایان "هادی سلیمی" و "عباس شاه علی رامشه" موفق شدند پس از موفقیت در آزمون نیمه متمرکز قطب های 8 گانه دانشگاهی به مرحله نهایی راه یافته و این رتبه  را کسب کنند.

وی خاطر نشان کرد: این دو دانشجو پس از موفقیت در این آزمون در دوره کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی پذیرفته شده اند.

در مرحله نهایی نوزدهمین المپیاد دانشجویی کشور 817 نفر در 17 رشته در دانشگاه تربیت مدرس به رقابت پرداختند.