شب‌های قدر در دانشگاه

۱۴ مهر ۱۳۸۶ | ۱۷:۵۰ کد : ۳۳۰ اخبار دانشگاه

دانشجویان مؤمن و خداجوی دانشگاه کاشان همراه و هم صدا با مسلمانان جهان در شب‌های پرقدر و منزلت قدر با اجتماع گسترده در مسجد دانشگاه و فضاهای اطراف آن به راز و نیاز با خالق دو جهان پرداختند. در این اجتماع معنوی و لبریز از عطر قرآن و دعا هر شب حدود 1500 دانشجو حضور داشتند. در ویژه برنامه‌های قدر که رئیس دانشگاه، معاون دانشجویی و فرهنگی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، جمعی از استادان، مدیران و همکاران دانشگاه نیز حضور داشتند با سخنرانی، دعاخوانی و مداحی همراه بود و حجت‌الاسلام عباس خادمیان مسئول دفتر نهاد دانشگاه، حجت‌الاسلام سیدمهدی قانع امام جماعت دانشگاه در ماه مبارک رمضان (با موضوع تفکر و تدبر در چشم‌انداز زندگی) حجت‌الاسلام شیخ ابراهیم خرمی مدرس حوزه، حجت‌الاسلام کاملان عضو جامعه محققین و مدرسین حوزه علمیه قم با موضوع اهمیت شب قدر و سلیمیان نویسنده و محقق با موضوع مهدویت و شناخت امام زمان(ع) به سخنرانی پرداختند.

شایان ذکر است حسینعلی حاجی فرماندار کاشان هم در شب بیست و سوم ماه مبارک با حضور در جمع دانشجویان دقایقی به سخنرانی ایستاد.