جلسه بررسی راه های همکاری دانشگاه کاشان و سازمان آب و فاضلاب

۲۷ شهریور ۱۳۹۳ | ۱۶:۲۶ کد : ۳۲۹۸ اخبار دانشگاه
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان گفت: جلسه بررسی راه های همکاری این دانشگاه و سازمان آب و فاضلاب برگزار شد.

معاون پژوهشی و فناوری  دانشگاه کاشان گفت: جلسه بررسی راه های همکاری این دانشگاه و سازمان آب و فاضلاب برگزار شد.

دکتر محسن نیازی اظهار داشت: در این جلسه که  با دعوت معاونت پژوهشی دانشگاه کاشان در دفتر این معاونت برگزار شد، راه‌های مشارکت علمی-فناوری این دو نهاد بررسی شد.

وی خاطر نشان کرد: در این جلسه، معاون پژوهشی و فناوری، دکتر عقیقی، رییس مرکز کارآفرینی، به همراه مهندس قانع، معاون پشتیبانی و منابع انسانی سازمان آب و فاضلاب راه‌های مختلف برای همکاری‌های پژوهشی و فناوری منجمله ارتباط با پژوهشکده‌ها، انجام پایان نامه‌های تحصیلات تکمیلی، رصد کردن پروژه های ملی و استانی به طور مشترک، و... به بحث و بررسی پرداختند.