تعیین امتیاز پژوهشی برای طرح های کلان ملی

۲۵ شهریور ۱۳۹۳ | ۱۶:۲۶ کد : ۳۲۹۵ اخبار دانشگاه
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان، از تعیین امتیاز پژوهشی برای طرح های کلان ملی خبر داد.

دکتر محسن نیازی افزود: درجلسه اخیر شورای پژوهشی، مقرر گردید بابت طرح های پژوهشی مورد تأیید مدیریت فناوری و ارتباطات علمی، با اعتبار حداقل 500 میلیون ریال که هزینه های آن توسط کارفرمای خارج از دانشگاه تامین و پرداخت می شود، در هر مرحله از جذب اعتبار، معادل 3% اعتبار دریافتی با نظر مجری طرح به اعتبار پژوهانه ایشان، همکاران اصلی و یا مدیران رده اول طرح اضافه گردد.

وی خاطر نشان کرد: در این نشست همچنین پیشنهاد شد این محققان، بمدت دوسال مشمول امتیاز پایه پژوهشی جهت استفاده در کمیته ترفیعات گردند.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان هدف از این اقدام را ایجاد بستر مناسب، تشویق اساتید، اختصاص امتیاز ویژه نسبت به ارائه و اجرای طرحهای تحقیقاتی که منجر به اختراع، اکتشاف و کاهش هزینه ها می شود ذکر کرد.