دانش آموختگی نخستین دانشجوی کارشناسی ارشد فرش دستباف در گرایش مواد اولیه و رنگرزی

۲۳ شهریور ۱۳۹۳ | ۱۶:۴۴ کد : ۳۲۹۲ اخبار دانشگاه
مدیر گروه فرش دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان گفت: نخستین دانش آموخته مقطع کارشناسی ارشد فرش دستباف در گرایش مواد اولیه و رنگرزی در این دانشگاه از پایان نامه خود دفاع کرد.

مدیر گروه فرش دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان گفت: نخستین دانش آموخته مقطع کارشناسی ارشد فرش دستباف در گرایش مواد اولیه و رنگرزی در این دانشگاه  از پایان نامه خود دفاع کرد.

مهندس فتحعلی قشقایی اظهار داشت: "ربابه تقی زاده بروجنی" از پایان نامه خود تحت عنوان "عصاره گیری و رنگرزی الیاف پشم با رنگزای پوست گردو به کمک امواج فراصوت" با راهنمایی آقای دکتر احمد اکبری دانشیار گروه فرش با درجه عالی دفاع نمود.

وی با بیان اینکه دانشگاه کاشان از سال 1391 اقدام به پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد فرش با سه گرایش، مواد اولیه و رنگرزی، طراحی و مدیریت نموده است افزود: این دانشجو اولین دانش آموخته رشته فرش در مقطع ارشد از دانشگاه کاشان در رشته فرش می باشد.