معاون وزیر علوم: حدود 50 درصد خوابگاه های دانشجویی قدمت بالای 20 سال دارند

۲۳ شهریور ۱۳۹۳ | ۱۶:۴۴ کد : ۳۲۹۰ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۷۰۳
معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: 50 درصد خوابگاه های دانشجویی دانشگاه ها قدمت بالای 20 سال و حدود 70 درصد نیز قدمت بالای 17 سال دارند.
 

معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: 50 درصد خوابگاه های دانشجویی دانشگاه ها قدمت بالای 20 سال و حدود 70 درصد نیز قدمت بالای 17 سال دارند.

دکتر مجتبی صدیقی در جمع اعضای هیات رئیسه دانشگاه کاشان، ساخت خوابگاه را یکی از نیازهای ضروری دانشجویان دانست و اظهار داشت: با توجه به کمبود اعتبارات دولتی؛ خیرین می توانند در ساخت خوابگاهها دانشگاه را یاری برسانند.

وی از اجرای طرح تعمیر و تجهیز خوابگاهها در سال 94 خبر داد و افزود: در این طرح حدود 220 میلیون تومان نیز برای دانشگاه کاشان در نظر گرفته شده است.

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص وضعیت تغذیه دانشجویان نیز گفت: تلاش می شود تنوع غذایی با کیفیت بهتر در دانشگاهها ارائه شود و تغییر رویکردی در خصوص یارانه غذا داشته باشیم.

وی با اشاره به رویکرد جدید دولت تدبیر و امید ابراز امیدواری کرد: دانشجویان سال تحصیلی جدید را با امید و نشاط هر چه بیشتر شروع کنند و در کنار تحصیل به فعالیت های اجتماعی و فرهنگی نیز بپردازند.

دکتر صدیقی به کاهش وام های دانشجویی اشاره کرد و افزود: سعی شده با استفاده از منابع صندوق رفاه حدود 15 تا 20 درصد سال تحصیلی جدید افزایش وام های دانشجویی در قالب وام های تحصیلی، مسکن، خوابگاه و زیارتی داشته باشیم.

وی ایجاد مرکز مشاوره درمانی را برای دانشجویان لازم دانست و خاطر نشان کرد: بایستی دانشجویان علاوه بر طرح کارنامه سلامت معاینه پزشکی نیز شوند و دانشجویانی که بیماری خاص دارند تحت مراقبت قرار گیرند.

رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خاطر نشان کرد: مبلغ 100 هزار تومان به ازای هر دانشجو برای معاینه و طرح کارنامه سلامت دانشجویان در نظر گرفته شده است که به دانشگاه ها پرداخت می شود.

مدیر امور دانشجویی دانشگاه کاشان نیز در این نشست گزارشی از فعالیت های امور دانشجویی و خوابگاهها ارائه کرد و افزود: در این دانشگاه چهار بلوک خوابگاهی برای دانشجویان برادر با ظرفیت 160 اتاق و با ظرفیت یک هزار نفر و 9 بلوک خوابگاهی نیز برای دانشجویان خواهر با ظرفیت یک هزار و 500 نفر وجود دارد.

جواد نخی مشارکت خیرین را در ساخت خوابگاهها قابل تقدیر دانست و افزود: عملیات اجرایی خوابگاه دانشجویی با حضور معاون اداری مالی وزارت علوم دراین دانشگاه شروع و خوابگاه متاهلین نیز با 19 سوئیت در مهرماه به بهره برداری می رسد.

وی به قدمت بالای برخی خوابگاه های این دانشگاه اشاره کرد و اظهار داشت: برای تعمیر و تجهیز این خوابگاهها نیاز به اعتبار است.

وی در خصوص مجموعه سلف سرویس دانشگاه نیز گفت: مجموعه سلف سرویس آزاد و عادی دانشجویی این دانشگاه، روزانه پذیرای یک هزار و 500 دانشجو با تنوع غذایی حداقل 5 نوع غذا در روز است.

مدیر امور دانشجویی دانشگاه کاشان، ایجاد مرکز درمانی را از نیازهای دانشجویان ذکر کرد و افزود: کلنگ احداث مجموعه مرکز درمانی و مشاوره به همت خیر به زمین زده شده است که وزارت علوم برای تسریع در ساخت این مرکز بایستی به تحقق 50 درصدی جامه عمل بپوشاند.

نخی پرداخت وام را از دیگر نیازهای دانشجویان بیان کرد و اظهار داشت: آورده صندوق فاطمه زهرا(س) که با مشارکت خیر در این دانشگاه راه اندازی شده  مبلغ 140 میلیون تومان است که با توجه به نیازهای دانشجویان، تزریق مالی این صندوق ضروری است.  

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان نیز ایجاد کلنیک مشاوره و آزمایشگاه روانشناسی را برای دانشجویان ضروری دانست و افزود: بیش از سه هزار دانشجوی غیر بومی در این دانشگاه به تحصیل مشغول هستند که ایجاد این مرکز می تواند خدمات مشاوره ای و روانشناسی را به دانشجویان ارائه دهد.

دکتر محسن نیازی خاطر نشان کرد: برای ساخت این مرکز نیاز به 250 میلیون تومان اعتبار است.

 

 

 

نظر شما :