انتصاب دکتر شاطریان به عنوان دبیر همایش ملی بافت فرسوده و تاریخی شهری چالش ها و راهکارهای کاشان

۱۵ شهریور ۱۳۹۳ | ۱۳:۰۹ کد : ۳۲۷۲ اخبار دانشگاه
طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه کاشان دکتر محسن شاطریان به عنوان دبیر همایش ملی بافت فرسوده و تاریخی شهری، چالش ها و راهکارها منصوب شد.

دکتر عباس زراعت در این حکم افزوده است: با عنایت به مراتب تعهد، تجربه و توانمندی جنابعالی به عنوان دبیر همایش ملی بافت فرسوده و تاریخی شهری، چالش ها و راهکارها منصوب می گردید.

رئیس دانشگاه کاشان ابراز امیدواری کرده است: با بهره گیری از درایت، پشتکار و تجربیات ارزنده خود و نیز همدلی، همفکری، تعامل و همکاری سایر اعضای محترم هیات علمی، در اجرای مطلوب و مؤثر این همایش و دستیابی به اهداف ارزشمند آن موفق و مؤید باشید.

دکتر زراعت در این حکم تصریح کرده است: انتظار می رود با اعمال سیاست های مدون، ضمن رعایت عدالت و کرامت افراد در جهت حفظ بیت المال و صرفه جویی در هزینه ها، تقویت نظم و انضباط و قانونمندی کوشا باشید.