موفقیت دانش آموخته گروه پژوهش و هنر دانشگاه کاشان

۱۲ شهریور ۱۳۹۳ | ۱۳:۰۷ کد : ۳۲۶۷ اخبار دانشگاه
مدیر گروه هنر اسلامی و پژوهش هنر دانشگاه کاشان گفت: دومین دانش آموخته کارشناسی ارشد گروه پژوهش هنر به دوره دکتری روزانه دولتی راه یافت.

دکتر امیرحسین چیت سازیان اظهار داشت: " نازنین کریمی" که درسال ۹۰-۹۱ پایان نامه خود را باعنوان تجلی سرمدیت درمعماری مقدس ایران، دفاع نمود ازمهر ماه جاری دردوره  دکتری پژوهش هنر دانشگاه الزهراء مشغول به تحصیل می شود.

وی افزود: درسال گذشته نیز علیرضا بهارلو دانش آموخته همین گروه در دوره دکتری هنراسلامی دانشگاه تربیت مدرس پذیرفته شد.

دوره کارشناسی ارشد پژوهش هنر یکی از دوره های آموزش عالی است که هدف آن تشویق و ترغیب تفکر در مقوله، هنر، رشد خلاقیت های هنر و ارتقاء سطح بینش هنری در فرهنگ اسلامی است.