موفقیت دانش آموخته پژوهشکده اسانسهای طبیعی دانشگاه کاشان در دوره دکترا

۰۱ شهریور ۱۳۹۳ | ۱۳:۰۴ کد : ۳۲۴۲ اخبار دانشگاه
عضو هیات علمی پژوهشکده اسانسهای طبیعی دانشگاه کاشان، از پذیرفته شدن نخستین دانش آموخته رشته شیمی و فن آوری اسانس این پژوهشکده در دوره دکترای تخصصی خبر داد.

دکتر مریم اخباری اظهار داشت: سعید توکلی، دانش آموخته سال 1391 رشته شیمی و فن آوری اسانس پژوهشکده اسانسهای طبیعی قمصر، در دوره دکترای تخصصی رشته فیتوشیمی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی پذیرفته شدند.

وی افزود: این دانش آموخته از دانشجویان اولین دوره ورودی رشته شیمی و فن آوری اسانس دانشگاه کاشان در سال 1389  بوده و تنها فارغ التحصیل این رشته هستند که به این موفقیت دست یافته اند.

وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر، رشته شیمی و فن آوری اسانس در مقطع دکترای تخصصی، در کشور راه اندازی نشده و رشته فیتوشیمی تنها  شاخه تخصصی نزدیک به این رشته در مقطع دکترا می­باشد، بنابراین از آنجا که تعداد پذیرش نیز در این شاخه بسیار محدود و در سال جاری در دانشگاههای دولتی تنها 10 نفر بوده است، دست یابی به این موفقیت نیازمند کسب نمره بالایی در آزمون کتبی و شفاهی می­باشد.

دکتر اخباری ، که  راهنمایی پایان نامه کارشناسی ارشد این دانش آموخته دانشگاه کاشان را بر عهده داشته اند ضمن آرزوی موفقیتهای بیشتر برای ایشان ابراز امیدواری کرد: در سالهای آتی نیز شاهد درخشش و کسب موفقیتهای بیشتر دانش آموختگان این پژوهشکده در عرصه های مختلف علمی، پژوهشی و صنعت باشیم.