2600 دانشجوی جدید امسال در دانشگاه کاشان پذیرفته می شوند

۲۸ مرداد ۱۳۹۳ | ۱۳:۰۳ کد : ۳۲۴۰ اخبار دانشگاه
سرپرست دانشگاه کاشان، از پذیرفته شدن دو هزار و 600 نفر در سال تحصیلی 94-93 در این دانشگاه خبر داد.

دکتر عباس زراعت اظهار داشت: یک هزار و 365 نفر از این دانشجویان در دوره کارشناسی، یک هزار و 56 نفر در دوره کارشناسی ارشد و 197 نفر نیز دانشجوی دکترا امسال پذیرفته می شوند.

وی از ایجاد 12 رشته جدید در این دانشگاه خبر داد افزود:  در حال حاضر 178 رشته گرایش تحصیلی در این دانشگاه وجود دارد که با ایجاد این رشته های جدید، شمار رشته های تحصیلی دانشگاه کاشان به 190 رشته خواهد رسید که 45 رشته در دوره دکترا و بقیه در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد است.

دکتر زراعت، افزود: در پردیس خواهران نیز رشته های دکترای ادبیات عرب و ادبیات فارسی افزوده شده که از مهر امسال دانشجو جذب می شوند.

بیش از 7000 دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا در دانشگاه کاشان مشغول به تحصیل هستند.