دیدار اعضای هیات رئیسه دانشگاه کاشان با آزادگان

۲۸ مرداد ۱۳۹۳ | ۱۷:۵۰ کد : ۳۲۳۹ اخبار دانشگاه
به مناسبت سالروز آغاز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی اعضای هیأت رئیسه دانشگاه کاشان با خانواده آزادگان شاغل این دانشگاه دیدار کردند.

مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه کاشان هدف از این دیدار را تجلیل از مقام شامخ آزادگان و خانواده آنها و گرامیداشت رشادت ها و فداکاری های آنان ذکر کردو افزود: آزادگان گنجینه‌های با ارزش نظام اسلامی هستند.

حجت الاسلام شیخ زاده اظهار داشت: امنیت، اقتدار و سربلندی ایران اسلامی مرهون ایثارگران دوران دفاع مقدس است که بایستی از این ذخائر انقلاب اسلامی به خوبی محافظت کرد.

در این دیدار آزادگان علی اکبر نوروزی و حسین حسنی نیز به بیان خاطرات دوران اسارت و مسایل و مشکلات خود پرداختند.