سرپرست دانشگاه کاشان: تعطیلی پردیس و تعدیل نیروهای دانشگاه صحت ندارد

۲۷ مرداد ۱۳۹۳ | ۱۳:۰۳ کد : ۳۲۳۶ اخبار دانشگاه
سرپرست دانشگاه کاشان گفت: تعطیلی پردیس خواهران و تعدیل نیروهای این دانشگاه صحت ندارد.

دکتر عباس زراعت در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از آنجا که پردیس خواهران در محل نامناسب قرار گرفته و برای خواهران مناسب نیست، کارشناسان این دانشگاه در حال بررسی رفع مشکلات آن دانشکده می باشند.

وی به پذیرش دانشجوی دکترا مهر امسال در این دانشکده اشاره کرد خاطر نشان کرد: مهر امسال علاوه بر پذیرش دانشجو در دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد برای نخستین بار دانشجوی دکترا در پردیس خواهران نیز پذیرش می شوند.

وی افزود: سعی بر این است برای امنیت بیشتر خواهران، تنها پذیرش دانشجوی بومی داشته باشیم.

سرپرست دانشگاه کاشان، تعدیل نیروی این دانشگاه را نیز رد و اظهار داشت: سیاست دانشگاه کیفی سازی و رسیدگی به وضعیت مطلوب کارمندان است.

دکتر زراعت در خصوص تفکیک جنسیتی در دانشگاه نیز افزود: در حال حاضر بیش از 80 تا 90 درصد پذیرش دانشگاهها خانم هستند و در برخی رشته ها تفکیک جنسیتی که تعداد دانشجویان کم می باشند معنا ندارد.

وی رسالت اصلی دانشگاه را پژوهش و آموزش ذکر کرد و گفت: 15 درصد از بودجه دانشگاه بایستی صرف پژوهش شود و باید سعی کنیم تا با برنامه ریزی اصولی به اهداف سند چشم انداز این دانشگاه دست یابیم.